Info

Hyggelige familiehytter sentralt beliggende på idylliske Hvasser.

Hvasser

Hvasser, beliggende i Færder kommune i Norge, er en øy rik på sjarm og naturskjønnhet. Med et areal på 3,6 km², er Hvasser den perfekte destinasjonen for de som søker fred og ro, men også for de som elsker å være aktive i naturen.

Hvasser er populært kjent for sine skarpe klipper, fra hvilket den får sitt navn, og tilbyr en rekke utendørs aktiviteter som fotturer og bading. Øya er hjem til flere badestrender og turstier, og det er alltid noe nytt å utforske. Noen av de mest populære attraksjonene inkluderer Kystmuseum, Krugestranda, og Storemyr - Fagerbakken landskapsvernområde med plantelivsfredning.

Hvasser er mer enn bare et feriemål - det er en opplevelse. Med sine naturskjønne landskap og et bredt spekter av aktiviteter, er Hvasser det perfekte stedet for din neste ferie. Enten du planlegger en lang ferie eller en kort pause.

Hvasser Motell tilbyr hyggelige familiehytter sentralt beliggende, perfekt for weekend-turer, ferie, bedriftssamlinger, venne- og familietreff.

Hyttene

Alle hyttene er ca 35m2 med stue, kjøkken og bad. Alle hyttene har 2 soverom og terrasse i tillegg til store uteområder til glede for store og små.

Hyttene er familievennlige med forskjellige sengekonfigurasjoner med enten køyesenger eller enkeltsenger, noen få hytter har twinsenger i tillegg.

Solforholdene varierer om man booker på tunet, hagen eller på berget. De aller beste solforholdene er ved hytte 1 til 6 der man har sol fra morgen til kveld. I hagen har man sol stort sett hele dagen, mens på berget er det morgensol som gjelder på terrassen.